Rektörümüz Hıdırellez Kutlamaları Programına Katıldı

08.05.2017

Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Gültepe İlköğretim Okulu’nda düzenlenen Hıdırellez Kutlamaları Programı, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve Vali Yardımcısı Mekan ÇEVİREN'in katılımı ile gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Mekan ÇEVİREN’in günün anlam ve önemine yönelik konuşmasının ardın program, başladı.

Hıdırellez Kutlama Programı kapsamında halk oyunları gösterisi, çuval yarışı, yoğurt yeme yarışı ve kaşıkla yumurta taşıma yarışı yapıldı.

Hıdırellez Kutlama Programı sonunda yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödülleri Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve Vali Yardımcısı Mekan ÇEVİREN tarafından verildi.

Gültepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin sevgi seli ile karşılaşan Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ,Hıdırellez Kutlamaları Programı’nda, öğrencilere yakın ilgi göstererek öğrencileri sevdi, öğrencilerle birlikte halay çekti ve yumurta tokuşturdu.