Rektörümüz DURMUŞ’tan Hakkari Şehitleri İçin Taziye Mesajı

03.11.2017

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Hakkari’de bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan 7 asker ve 2 güvenlik korucusu için taziye mesajı yayınladı.

Rektörümüz DURMUŞ, taziye mesajında “02 Kasım 2017 Perşembe günü Hakkari’de bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan Korucu Osman Yeşil, Korucu Alaattin Tekin, Er Emre Karaaslan, Er Erkan Karaca, Er Sercan Kara, Er Ömer Küçük, Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kurak,  Ersin Özyurt, Er Tayfun Kavun’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, tüm güvenlik güçlerimize ve milletimize, sabır ve başsağlığı dilerim.” dedi.