Rektörümüz DURMUŞ, Şırnak Üniversitesi Rektörü NAS’ın Cenaze Törenine Katıldı

24.07.2017

Şırnak’ta geçirdiği kalp krizi nedeniyle Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalesi yapılan ve ardından askeri helikopterle Batman'daki özel hastaneye sevk edilen Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri NAS, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyerek Hakka yürüdü.

Şırnak Üniversitesi Rektörü NAS’ın durumu hakkında bilgi almak üzere Batman’daki özel hastaneye gelen Rektörümüz DURMUŞ, Rektör NAS’ın kritik seviyede Batman’a geldiğini ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Hakka yürüdüğünü üzüntüyle öğrendiklerini ifade etti.

Şırnak Üniversitesi Rektörü NAS’ın cenazesi ile birlikte memleketi İdil’e giden Rektörümüz DURMUŞ, burada Rektör NAS'ı son yolculuğuna Şırnak Valisi Mehmet AKTAŞ, İdil Kaymakamı Ersin TEPELİ, akademisyenler ve öğrencilerin de aralarında bulunduğu binlerce kişiyle birlikte uğurladı.

Şırnak Üniversitesi Rektörü NAS’ın son yolculuğuna katılan Rektörümüz DURMUŞ, NAS’ın ailesine ve yakınlarına taziyede bulundu.