Rektörümüz DURMUŞ, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mezuniyet Töreni'ne Katıldı

01.06.2017

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesinin 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ ve Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un katılımıyla Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda yapıldı.

Törene, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ ile Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vedat CEYHAN ve Prof. Dr. Mehmet KURAN, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes KABADAYI, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf DEMİR, diğer fakültelerin dekanları, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem GÖKSEL, Ziraat Mühendisleri Odası Samsun İl Şube Başkanı Hayati TOSUN, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Konuşmaların ardından Ziraat Fakültesinde ilk üçe giren öğrencilere diplomaları verildi.

Fakülte birincisi Cihat ALP diplomasını Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, fakülte ikincisi Hüseyin GÜMÜŞ diplomasını Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve fakülte üçüncüsü Halil Murat TAMER de diplomasını Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir’in elinden aldı.

Ardından 9 ayrı bölümün dereceye giren öğrencileri ve tüm öğrenciler sırayla diplomalarını aldılar.