Rektörümüz DURMUŞ: Işık Olun, Milletimizin ve Ülkemizin Yolunu Aydınlatın

17.05.2017

DİKA Desteği ile düzenlenen Proje Döngüsü Eğitimi’ni tamamlayan öğrencilere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, “Eğitimi tamamladınız sertifikalarınızı alıyorsunuz, aldığınız eğitimlerin hakkını vererek proje üretin, yaşadığınız ve yaşayacağınız şehirlere ışık olun, milletimizin ve ülkemizin yolunu aydınlatın.” dedi.

Batman Üniversitesi ve DİKA işbiriliği ile gerçekleştirilen PCM (Proje Döngüsü Eğitimi) Eğitimi’ni tamamlayan üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerine sertifikaları Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.

PCM Eğitimi Sertifika Töreni’ne Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hasan GÜL, AFAD İl Müdürü Fevzi BAKIR, İl Müftüsü Turgut ERHAN,  Ziraat Odası Başkanı Nizamettin AYDİŞ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir DEMİR, Üniversitemiz akademisyenleri ve idari personelleri katıldı.

PCM Eğitimini tamamlayan üniversitemiz farklı fakültelerinden olmak üzere 60 öğrencimiz sertifikalarını Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir DEMİR’in elinden aldı.

Rektörümüz DURMUŞ:  Işık Olun, Milletimizin ve Ülkemizin Yolunu Aydınlatın

Proje Döngüsü Eğitimi’nin önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, “Eğitimi tamamladınız sertifikalarınızı alıyorsunuz, aldığınız eğitimlerin hakkını vererek proje üretin, yaşadığınız ve yaşayacağınız şehirlere ışık olun, milletimizin ve ülkemizin yolunu aydınlatın. Eğer yaşadığınız şehirleri ışığınızla aydınlatırsanız bakacaksınız ki bütün ülke aydınlatılmış olacak. Özellikle Dicle Kalkınma Ajansı’na ve onun kıymetli genel sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.” dedi

DİKA Genel Sekreteri Altındağ:  Sizden Ülkemizi ve Milletimizi İleriye Taşıyacak Bu Bölgeyi Kalkındıracak Projeler Bekliyorum

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ

Proje Döngüsü Eğitimi’ni tamamlayan ve sertifika alamaya hak kazanan öğrencilere seslenen Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ, “Sevgili kardeşlerim, sizlerden proje bekliyorum, ülkemizi ve milletimizi ileriye taşıyacak bu bölgeyi kalkındıracak projeler bekliyorum. Bu eğitimlerin sonunda verdiğimiz sertifikaları evinize, iş yerinize asın diye vermiyoruz, güzel projeler yazın kendinizi ve milletimiz kalkındırın diye veriyoruz. Ben sizden yana ümitliyim, gözlerinizde o ışığı görüyorum. Üniversitelerimizin projelerinin arkasındayız, destekleyeceğiz. Üniversitelerimiz bizim için oldukça kıymetli paydaşlardır.” dedi.