Başkan Vekili AKSOY ve Rektörümüz DURMUŞ, Batman 1. Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

23.10.2017

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü bahçesinde kurulan Batman 1. Kitap Fuarı’nı Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ile birlikte ziyaret etti.

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, açılış günü yoğunluğun fazla olması nedeniyle gezemedikleri Batman 1. Kitap Fuarı’nı bugün gezdiklerini belirtti.  Üçüncü gününde yoğun bir katılımın gözlendiği Batman 1. Kitap Fuarı’nda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve Belediye başkan Vekili AKSOY, gençlerin fotoğraf isteklerini geri çevirmeyerek onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rektörümüz DURMUŞ ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, yayın evleri stantlarını gezerken beğendikleri kitapları satın alarak fuardan ayrıldı.